Jagermeestertoernooi 2019 Overdinkel

Jagermeestertoernooi 2019 Overdinkel

Sportclub Overdinkels Jagermeestertoernooi 2019 op 23 juni was een groot succes.

Op zondag 23 juni jongstleden was het dan zover, de 6e editie van het Jagermeestertoernooi bij Sportclub Overdinkel. 

Rond 9:30 uur kwamen de eerste teams het complex van Sportclub Overdinkel op. Voor alle teams die zich hadden ingeschreven stond er een ontbijt klaar. In totaal waren er 29 teams verdeeld over 3 categorieën, 6 dames teams, 5 veteranen teams en 18 heren teams. De dames en de veteranen werden ingedeeld in 1 poule en speelden allemaal 1 keer tegen elkaar. Bij de heren werd er in poules gespeeld. De nummers 1 en 2 in deze poule gingen door naar de kwartfinale. De finale bij de heren ging tussen The Blues en Balletje Breed. Deze werd gewonnen door The Blues. Op de derde plaats is de winnaar van vorig jaar geëindigd Bloembinderij Glanerbrug. 

Bij de dames ging de winst naar FC Labia Minora, gevolgd door de Bleker Walking Huskey’s en op de derde plaats Golden Oldies 30+. 

Tegen Tegen” is de winnaar geworden bij de veteranen. Zij bleven Morbide Obesitas 35+ en de Mini Me’s voor.

Feest

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de afterparty. Gelukkig bleven er, ondanks de hitte, veel teams hangen en ook veel mensen die niet meespeelden sloten aan. Het feest werd afgetrapt door DJ Marlon, Michael Pigge, Joey Kramer en Dyon Verwer maakten het feest compleet..

De catering werd dit jaar verzorgd door Grenzland Grill en door Opperman Catering. De gasten genoten van de heerlijke speciaal biertjes van Brouwerij de Smokkelaar.

Kinderen

De kinderen hadden 2 grote springkussens en een ballenbak waarin zij zich mochten vermaken en dat deden ze dan ook prima ondanks de warmte.

Rond 20:00 uur was het feest afgelopen en ging iedereen met een goed gevoel naar huis.

Volgend jaar

Volgend jaar staat het Jagermeester toernooi gepland op zondag 21 juni 2020. Dus zet deze datum alvast in je agenda. De inschrijving start begin 2020.

Auteur: Henny Vreeman
Geplaatst in: Archief, Nieuws, Overdinkel
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud