Inschrijving Dorpsloop De Lutte is open

Inschrijving Dorpsloop De Lutte is open

Dorpsloop De Lutte, dorpsfeest, plezier en sportieve prestaties

Succes

Loopgroep De Lutte gaat door op het succes van vorig jaar. Dat jaar is het parcours compleet vernieuwd en gecertificeerd als officieel wedstrijdparcours. “De hardlopers waren enthousiast en daar doen we het voor”, zegt voorzitter Oude Egbrink. De inschrijving voor de 36ste editie van de Dorpsloop is geopend. De organisatie gaat nog wel een aantal verbeteringen doorvoeren ten opzichte van vorig jaar; zo zal de start van de 5 en 10 km apart zijn. Dit geeft meer ruimte voor de hardlopers zelf tijdens de wedstrijd. En voor de supporters langs het parcours is er dan meer spreiding van hardlopers en dus meer ruimte voor gezellige aanmoediging.

Meld je aan

De Dorpsloop biedt altijd extra gezelligheid, omdat het in combinatie is met het dorpsfeest de Hellehondsdagen. Kermis, muziek en volop gezellige terrassen in de dorpskern van De Lutte trekt altijd veel bezoekers. De start en finish is weer in het midden van de dorpskern tussen de overige festiviteiten en terrassen, maar zal in tegengestelde richting zijn ten opzichte van vorig jaar. Ook dit gaat de hardlopers meer ruimte geven bij de start. Kom dus naar De Lutte voor deelname aan deze snelle en gezellige hardloopwedstrijd. Noteer in de agenda, train en meld je aan!

Loopafstanden

De loopafstanden zijn: 2 km (twee rondes van 1 km voor de jeugd), 5 en 10 km. Het parcours is 5 km, dus deelnemers van de 10 km lopen het parcours twee keer. De Bambiniloop voor de kinderen tot en met 6 jaar is ca. 500 m. Voor inschrijving en meer informatie: www.loopgroep.nl/dorpsloop

 

 

 

Noot voor de redactie:

 

Voor meer informatie: Loopgroep De Lutte

Website: www.loopgroep.nl/dorpsloop

Organisatie Dorpsloop, Jeroen Bosch via telefoonnummer 06 – 14 62 50 80

Of per e-mail:

 

Bijlage 1: foto 2018                    

 

Auteur: Ingrid Legters
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud