Grote belangstelling jubileumreceptie Concertvereniging Sempre Crescendo

Grote belangstelling jubileumreceptie Concertvereniging Sempre Crescendo

Afgelopen zaterdag 19 januari was het de dag waarop Concertvereniging Sempre Crescendo officieel 100 jaar bestaat.

 

Dit was natuurlijk reden voor een feestje in de trant van een heuse jubileumreceptie. Voor de receptie was grote belangstelling waarvoor leden, oud-leden en andere betrokkenen een speciale uitnodiging hadden ontvangen, maar er was ook een algemene uitnodiging geplaatst in de krant waarop iedereen kon komen om de vereniging te feliciteren. De receptie werd gehouden bij Grand Café Smit waar iedereen vanaf 15.30 uur werd verwelkomd met een heerlijk welkomstdrankje. Smit was mooi aangekleed met een mooie welkomstboog van ballonnen en in de zaal stonden 2 oude vaandels, een lintenboomboom en er was een fotopresentatie van de hele historie.

Opening

De jubileumreceptie werd geopend door Laura Bolscher, 1 van de leden van de jubileumcommissie die dit jaar samen met het bestuur en andere commissies zorgt voor leuke en speciale activiteiten om het jubileum groots te vieren. Laura werd opgevolgd door toespraken van Henk Filipsen (voorzitter), Gerben Keujer (voorzitter LMF), burgemeester Cia Kroon en de heer Stolp (voorzitter van de OBM).

Na alle toespraken kon iedereen tot 17.00 uur gezellig met elkaar napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Tussendoor werd er een serenade gebracht door muziekvereniging De Tukkers/Kunst en Strijd. De Tukkers vieren dit jaar ook een jubileum. Zij bestaan dit jaar 50 jaar.

De jubileumreceptie werd muzikaal omlijst door het saxofoonkwartet van de vereniging genaamd KRA:S!  Voor alle leden werd de receptie afgesloten met een heerlijk stamppotbuffet. De receptie is een van de eerste activiteiten van het leuke en afwisselende jaarprogramma van 2019. De volgende activiteit zal het concert op 30 maart zijn in muziekschool De Sleutel met als thema film- en musical highlights.

Kijk voor meer informatie over deze activiteiten op de website semprecrescendo.nl of op de Facebookpagina van Sempre Cresendo 

 

 

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud