Grootste artiest is het publiek zelf

Bruegheliaans Festijn: Mijn hart klopte sneller na de bekendmaking van de artiesten welke gaan optreden op het Raadhuisplein

 

Mijn hart klopte sneller na de bekendmaking van de artiesten welke gaan optreden op het Raadhuisplein.

 

Breughel Donderdag Rocks!!!!!!

Ik geef toe, ik ben Enorm fan. Een top band die op donderdag 22 augustus een groot feest gaat maken op de eerste avond van het Bruegheliaans Festijn. Met een wisselend repertoire blazen ze het publiek omver. Wie kent ze niet van ‘Kerst met Ballen’ en ‘Op Hoes Op An Veur Kesmis’. Samen met Future Sounds zullen zij zorgen dat de stemming er goed in komt. Ik weet zeker, niemand staat stil voor het podium.

Foute Vrijdag

Voor de jeugd start om 21.00 uur eerst de bende van Ellende. Wat een feestbeesten zijn het.

Q-music live komt naar Losser! Een avond lang keihard meezingen met de lekkerste “foute” hits. De avond kan niet mooier zijn lijkt mij. Zo veel te gekke foute hits hoor je al op de radio bij Q-music. En nu in ons eigen Losser! En ja……Anita Meijer mag niet ontbreken. Why tell me why maakt mij zo vrolijk….Feestnation zorgt dat de stemming er goed in blijft die avond.

Swingend Brueghel Zaterdag

PPM band (on)Gewoon Goed en Gezellig! Ze worden geroemd om onze muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is met hun altijd feest met een vet gouden rand! DJ Mike zal de pauzes invullen met zijn muziek om de feeststemming er goed in te laten zitten.

“Save the last dance” voor Brueghel Zondag

Na de Brueghelstoet gaan we ons vakantiegevoel verlengen met de originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer Muziek van ons eigen Grenslandkapel.

“The Cats in the House” wie kent ze niet, Save the last Dance, Vaya Con Dios en Maribaja. Heerlijke muziek. Deze band was vorig jaar ook op ons Brueghel en waren SUBLIEM!

En dan onze hekkensluiter, 100% feest garantie

Orlando Uitenwerf, alias zwarte Jannes! Deze “onwies” Twents pratende zanger weet een sfeer neer te zetten om U tegen te zeggen. Met zijn Nederlandstalige repertoire zal hij de afsluiter zijn van ons Brueghel.

Ja ik beken, ik ben een ENorm(e) groupie! Ik krijg het maar druk mee want dit alles wil ik niet missen!

Horeca

Maar alle cafés pakken uit, en hoe….

Onder andere Café ‘t Wiefke maakt er weer een spektakel van tijdens Brueghel. Wie kent DJ Leo Meijer, alias Mr. Soultrain niet? Voetjes van de vloer met deze DJ aan de Brinkstraat.

Cafe ’t Raedthuys al jaren garant voor een groot succes. Pim weet wat feest maken is. Dit jaar zijn onder andere Rene Karts (Atje voor de sfeer), DJ’s Lars en Sander en Guilty Pleasures daar.

Maar de grootste artiest is het publiek zelf! Zing en dans mee of geniet van een drankje in de hand en bekijk alles vanaf de kant, maar wees erbij. Samen maken we weer een groot feest van!

Door: Sandra Tiethoff

Auteur: Henny Vreeman
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud