Erehaag door schutterij Losser

Erehaag door schutterij Losser

Vrijdag 17 mei vormden de schutters van Schuttersvereniging St. Märten een erehaag voor het bruidspaar Velthuis-Koenderink aan de Dinkel

Aan de oevers van de Dinkel

Een bijzonder mooie plek, aan de oevers van de meanderende Dinkel, vond de huwelijksvoltrekking plaats. Gelukkig gooiden de weergoden geen roet in het eten en kon het huwelijk in de buitenlucht voltrokken worden. De Babs van de dag Mieke Nijhof-Demmer haalde de bruidegom op en liepen als eersten door de erehaag. Daarna kwam de stalende bruid naar voren en werd verwelkomd onder een luid applaus. 

Bruid en bruidegom

De bruidegom is al zo’n 15 jaar lid bij de schuttersvereniging vertelt de voorzitter Marion Wilke. De bruid is nu nog aspirant lid en zal spoedig als volwaardig lid toetreden in de vereniging. Thijmen Velthuis is in het dagelijks leven eigenaar van vakgarage Velthuis en de bruid verdient haar boterham bij de huis aan huis krant Hart van … onder andere Losser. Samen met de buren en schutters is er deze week een mooie orginele boog gebouwd aan de Lijsterbesstraat voor het bruidspaar. Na de huwelijks voltrekking kon het feest beginnen en een lang leven samen en veel geluk.

 

Auteur: Ingrid Legters
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud