Bennie Berendsen 70 jaar lid van AJc'96

Bennie Berendsen 70 jaar lid van AJc'96

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging AJ’c96 werden vijf jubilarissen in het zonnetje gezet. Bennie Berendsen is al 70 jaar lid van de voetbalvereniging.

De andere jubilarissen kregen van voorzitter Robert de Vries ook een speld: 25 jaar lid: Harrie Kroep, 40 jaar lid: Frank Vije, Roland Scheffer en Michel Scheer. En dan: 70 jaar lid: Bennie Berendsen.

Bennie Berendsen werd door Robert de Vries in het zonnetje gezet. “Ik vind het een ongekende prestatie” zegt de voorzitter van AJc’96. “Bennie heeft nog met mijn vader gevoetbald. Het moment dat ik hem een speld mocht opsteken was daarom ook een emotioneel moment voor mij”.

Afscheid

Ook werd afscheid genomen van Paolo Oddo, jarenlang actief geweest in verschillende functies. In de laatste jaren had Paolo plaats in het hoofdbestuur. Hij werd door voorzitter Robert de Vries uitgebreid in het zonnetje gezet.

Goede resultaten

De club presenteerde verder gezonde cijfers, besprak de hoogtepunten van het afgelopen seizoen, zoals het kampioenschap van het eerste elftal en AJc’96 liet vervolgens zien wat de toekomst gaat brengen. Zo is AJc’96 vanaf dit seizoen in nieuwe tenues te bewonderen, wordt de kantine beetje bij beetje opgeknapt en volgen mogelijk nog dit jaar investeringen in duurzaamheid.

Robert de Vries zegt hierover “we zijn tevreden met de resultaten, financieel staan we er goed voor. De begroting is netjes gehaald en ook het lopende seizoen loopt vooralsnog naar verwachting. Naar het einde van het jaar toe richten we ons vooral op de verdere verbeteringen in de kantine en investeringen in duurzaamheid.  Dat we dit seizoen in nieuwe tenues spelen is het resultaat van een lang en mooi proces, het is geweldig om te zien hoe dat in zo’n vereniging als AJc’96 omarmt wordt. Natuurlijk vindt niet iedereen het nieuwe tenue fantastisch, maar ons proces was democratisch en daardoor ook geaccepteerd”.

“Duurzaamheid, en bijbehorende investeringen, hebben nu prioriteit. Dat betekent dat we serieus kijken naar zonnepanelen op de daken van bijv. onze kantine. Maar ook naar LED verlichting langs de velden. De benodigde investeringen lijken we bij elkaar te krijgen, de opbrengsten zullen al snel zichtbaar worden.

Daarnaast blijft de aanwas jeugd natuurlijk een belangrijk aandachtspunt. Vorig jaar hebben we een aantal initiatieven gekend die zeer goed bezocht werden. Mondjesmaat komen er ook nieuwe jeugdleden bij maar we blijven evenementen organiseren om kinderen ook bij onze club aan te haken. We hebben ook een jubileumcommissie in het leven geroepen die ons 25-jarig jubileum in 2021 gaat organiseren”.

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud