2e editie van the Passion Concordia groot succes

2e editie van the Passion Concordia groot succes

Afgelopen zondag 31 maart was het dan eindelijk zover na maanden voorbereiding de uitvoering van The Pasion. De Gerhardus Majella kerk was de snel gevuld deze middag. 

Non stop programma

De uitvoering was een middag vullend non-stop programma, organiserende vereniging Concordia in samenwerking met zangeres Martine Thijs, zanger Mark Stouwdam, violiste Brechje Weijmans en theatergroep ‘s TOF zorgden voor een onvergetelijke middag.

De insteek van het concert was om de lijdensweg en de laatste uren van Jezus Christus op een bijzondere wijze te vertolken. Het verhaal werd voorgedragen door de verteller, Jos in het Veld. Om het gevoel van het lijden te creëren werd het verhaal ondersteund, door theater en werden er tussendoor bijpassende muziekstukken gespeeld . Een speciale rol was deze middag weggelegd voor Lotte Grootenboer zij mocht als lid van het orkest voor het eerst zingen, samen met Martine vertolkte ze een prachte versie van het gevoelige lied “mag ik dan bij jou”.

Het publiek was dol enthousiast en beloonde de muzikanten met een staande ovatie en een oorverdovend applaus. Na het concert was er een gelegenheid om in het ‘’muziekhoes’’ van Concordia te genieten van door de leden gebakken taart en een warme kop koffie. Aan deze uitnodiging werd dan ook goed gehoor gegeven, het gehele clubgebouw zat vol en er kon nog even worden nagepraat over een schitterende middag. Kortom het was een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Voor foto’s en meer informatie kunt u terecht op www.concordia-overdinkel.nl

Auteur: Ingrid Legters
Geplaatst in: Archief, Gemeente, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud