Succesvolle wervingscampagne Hallo Losser

Succesvolle wervingscampagne Hallo Losser

Hallo Losser heeft een aantal nieuwe teamleden in haar gelederen opgenomen. Mede door de hulp van veel winkeliers in de hele gemeente, die bereid waren de wervingsposters in hun etalage zichtbaar te maken, hebben maar liefst negen enthousiaste mensen gereageerd. Met vier van hen is maandagavond 2 juli kennis gemaakt. Het betreffen Bert Eulderink, Debbie Geissler, Henri Schuite en Marloes de Leeuw. Binnenkort presenteert Hallo Losser de andere vijf.

De Voorzitter

De voorzitter Wibo Haverkate heette iedereen welkom en gaf uitleg over Hallo Losser.  De twintig teamleden van Hallo Losser willen bijdragen aan noaberschap in de gemeente doordat zij een digitaal podium bieden voor alle mooie dingen die in Losser gebeuren. Hallo Losser is ontstaan uit een burgerinitiatief en opereert geheel onafhankelijk. Er zijn enkel vrijwilligers werkzaam en geen betaalde krachten. Hallo Losser financiert haar activiteiten vooral met advertenties en vrienden van Hallo Losser. Daarnaast ontwikkelt het team een Sociale Kaart in opdracht van de gemeente en zijn er waardevolle incidentele subsidies.

Buddy

Aan elk nieuw teamlid wordt een buddy gekoppeld die hem of haar in de inwerkperiode begeleidt. Er wordt een workshop gegeven voor het plaatsen van artikelen op de website en de nieuwe teamleden hebben zich uitgesproken op welk vlak zij werkzaam willen zijn. Bert Eulderink is geïnteresseerd in de politiek en heeft in grote mate belangstelling voor cultuur. Debbie Geissler heeft veel belangstelling voor de jeugd en wil graag haar bijdrage leveren voor het aanleggen van een ZZP-register op Hallo Losser. De belangstelling en diversiteit van Henri is heel breed. Hij is in voor het schrijven van blogs en heeft daar ervaring in. Hij is in voor veiligheid, maar ook voor actueel nieuws. Marloes heeft veel belangstelling voor het fotograferen en wil zich inzetten voor de aanleg van een fotobank die Hallo Losser in de planning heeft.

Hallo Losser heet het viertal van harte welkom en kijkt uit naar hun bijdragen in de komende maanden!

Op de foto van links naar rechts: Henri Schuite, Marloes de Leeuw, Debbie Geissler en Bert Eulderink.

 

 

 

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud