Orkest Koninklijke Luchtmacht komt naar Losser

Orkest Koninklijke Luchtmacht komt naar Losser

Een primeur is weggelegd voor Losser; Zaterdagavond 16 juni 2018; 20.00 uur, de eerste uitvoering van de gloednieuwe show: Summertime door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in het Openlucht theater Brilmansdennen in Losser. Het orkest is hier met haar vocalisten op uitnodiging van de Losserse muziekvereniging Excelsior, in het kader van haar jubileumjaar. Het is de derde keer dat dit succesvolle orkest neerstrijkt in Losser, eerder waren ze hier al met de Queen en ABBA shows.

Onder leiding van chef-dirigent Jasper Staps staat het orkest weer garant voor een avond barstensvol zonnige hits met een swingend zomerprogramma. Zangeres Erica Yong was jarenlang te zien en te horen in vele theatershows in den lande en is nu in Summertime de gastvocaliste.

Van de zwoele Spaanse stranden naar de vrolijke deuntjes van straatmuzikanten uit Oost-Europa en hits van Jennifer Lopez, Snarky Puppy en Aviicci – stilzitten is geen optie! Dompel je onder in het échte zomeravondgevoel met Summertime.

Het theater is open vanaf 19.30 uur. Kaarten voor slechts €7,50 zijn verkrijgbaar bij Primera Marcel aan de Bernard Leurinkstraat 5 te Losser, via  en ’s avonds, indien nog beschikbaar, vanaf 19.00 uur aan de kassa van het theater Brilmansdennen aan de Gilderhauserweg in Losser.

Het orkest Koninklijke Luchtmacht kent een grote bekendheid in de hele regio / Nederland.

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud