Johma ziet Abraham en viert een groot feest in Losser

Johma ziet Abraham en viert een groot feest in Losser

Op zaterdag 15 september 2018 zal Johma een groot feest organiseren in het centrum van Losser om de 50-jarige verjaardag te vieren.

Johan en Martin

Het was in 1968 toen oprichters Johan en Martin in een garage in Glanerbrug de allereerste Johma salades maakten. In korte tijd werden de salades steeds populairder en werd het tijd om te verhuizen naar een grotere locatie, die de heren vonden in het nabijgelegen Losser. 50 jaar later is Johma niet meer weg te denken uit alle Nederlandse supermarkten.

Johma Jubileumfeest

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert het bedrijf een groots evenement om de verjaardag te vieren. Er zullen 100 feesttafels beschikbaar zijn die plaats bieden aan 10 personen elk. Duizend Lossernaren kunnen dus aanschuiven voor een drie-gangen diner. Er wordt een geringe bijdrage van €5,- per persoon gevraagd die ten goede komt aan speeltuinen voor Losserse kinderen.

Het programma op de jubileumdag bestaat uit een middag- en een avondprogramma.

Tijdens het middagprogramma van 15:00 tot 19:00 uur vindt het feestdiner plaats. Daarna is er van 19:00 tot 01:00 uur een muzikaal programma waarvan de details later bekend gemaakt zullen worden.

Aanmelden

Voor informatie en aanmelding van dit bijzondere feest is een speciale website geopend: www.johma50jaar.nl.

RTV-Losser

RTV-Losser ging op bezoek bij Johma voor een gesprek met directeur Remco Rijsenbrij en met Harry Bloemen, voorzitter van de Stichting Losser 200.

Aanmeldingen

De eerste tafels zijn inmiddels al geboekt. Lossernaren die aan willen schuiven wordt geadviseerd niet te lang te wachten met reserveren.

Auteur: Peter Langela
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud