Handbal instuif

Handbal instuif

Handbalvereniging Combinatie’64 uit Losser houdt op 28 maart een handbalinstuif.

“Wil je eens een (andere) sport uitproberen en heb je wel eens gedacht aan handbal?” vraagt Lianne Spanjer van de handbalvereniging zich hardop af. “Handbal is dé ideale sport voor kinderen” vindt ze. :Het is goed voor de motoriek, je kunt je lekker uitleven en je kunt heerlijk je energie kwijt: rennen, springen, vallen en gooien. Bovendien wordt er bij de jongere leeftijden gemengd gespeeld, dus dat maakt het extra leuk”.

Maar ze heeft nog meer positiefs te melden over haar sport: “Handbal is ook een zeer veelzijdige en makkelijk te leren sport. In Losser kun je terecht bij Handbalvereniging Combinatie ’64. Handbal wordt beoefend in de zaal, maar daarnaast is er in de zomer voor de jeugd ook Beach Handball, waar het allemaal draait om zand, zon, trucjes en snel spel. Handbal is ook een zeer sociale sport, want de kinderen moeten als team goed samenwerken om succes te hebben. Ze beleven al op jonge leeftijd wat teamspirit is! Het is ook een coole sport, want het is snel en dynamisch en ieder kind kan scoren! Sportiviteit en respect zijn erg belangrijk binnen handbal”.

En ze gaat nog even door: “Jonge handballers kunnen ook zeker een voorbeeld nemen aan de nationale selecties heren en dames. Onze handbaldames hebben zilver gewonnen op het WK 2015 en brons op het WK 2017 en voor het eerst in de geschiedenis hebben ze meegedaan aan de Olympische Spelen in Rio!”.

Instuif.

Handbalvereniging Combinatie ’64 nodigt alle jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 9 jaar uit om eens een keer gratis en vrijblijvend kennis te maken met deze sport. Iedereen is welkom op woensdag 28 maart 2018 van 17:00 uur tot 18:00 uur in Sporthal de Fakkel in Losser. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Auteur: Peter Langela
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud