Flower Power Judoka’s op kamp

Flower Power Judoka’s op kamp

Afgelopen vrijdag was het voor de deuren van sporthal de Fakkel een drukte van belang. Veertig judoka’s stonden trappelend van ongeduld klaar om af te reizen naar Holten. Het weekendkamp stond op het punt van beginnen

Prachtige zomer

De weergoden waren de kampgangers slecht gezind. Na een prachtige zomer werd de regenkraan juist dit weekend open gezet. Maar alles stond in het teken van de Flower Power en dus werd er lustig geïmproviseerd en vermaakten de jongens en meisjes zich prima met ballonnen spellen, bingo, een film en de knutselochtend. Tussen de buien door werd er buiten natuurlijk gespeeld in de totemroof, het douanespel en het jaarlijkse hoogtepunt de vossenjacht. Het bordje “make ippons not war” was een van de geniaalste vondsten en bracht de judoka’s helemaal terug naar de tijd van peace en happiness.

Ronde buikjes

Blije gezichten waren er zeker op de zaterdagavond toen de hamburgers en worsten van de bbq kwamen en samen met gezonde salades snel een weg naar de buikjes vond. En zo werd het kamp een groot succes en vonden alle kinderen het jammer dat op zondagmiddag hun ouders de helden kwamen ophalen.

Het  judokamp is na de senioren feestavond alweer de tweede activiteit van het seizoen 2018-2019 die de activiteitencommissie voor de leden van Judo Losser organiseert waarbij er het komende seizoen nog veel zullen volgen. Nu al zijn de voorbereiding op en het Grote Sinterklaasfeest al in volle gang.

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud