Euregiofeest Overdinkel

Euregiofeest Overdinkel

Op 7 en 8 juli as. zal in Overdinkel weer het jaarlijkse Euregiofeest gehouden worden. In navolging van de succesvolle feestavond vorig jaar, ter ere van de opening van Kulturhus Trefhuus, zal ook dit jaar weer een muziekfeest op het Dorpsplein worden gehouden.

De organisatie van het Euregiofeest, de gezamenlijke horeca, Trefhuus, Kidsday en Bruisend Overdinkel hebben de organisatie op zich genomen.

Op zaterdagmiddag wordt om 14.00 uur afgetrapt met een playbackshow. Kinderen van de basisscholen kunnen zich hiervoor opgeven tot 1 juli via de facebookpagina van Kidsday Kulturhus of op woensdagmiddag bij het Kulturhus. ’s Avonds is er vanaf 19.00 uur een muziekfeest op het Dorpsplein met een optreden van coverband Escape.

Smokkelmunt

De horeca zorgt voor een hapje en drankje voor de aanwezigen. Hierbij zal voor het eerst gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke Smokkelmunt, verkrijgbaar op het Dorpsplein. Op zondag gaat het muzikale programma door vanaf 11.00 uur. Piet Visser zal de muziek verzorgen, met gastoptredens van o.a. Maico, Maikel ten Voorde en Jasmijn Rauwerda.

Er is op beide dagen een braderie, een rommelmarkt en een kleedjesrommelmarkt voor de kinderen. Daarnaast is er een stormbaan, springkussens en een klimtoren en zullen diverse Overdinkelse verenigingen zich presenteren om door middel van spelletjes etc. een aanvulling voor de clubkas te verdienen.

Wie wil meedoen aan de rommelmarkt of met een kraam op de braderie wil staan kan contact opnemen met Nathalie Wesselink-Anderson (06-29159767).

Auteur: Peter Langela
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud