Begin met hardlopen  

Begin met hardlopen  

Samen beginnen met hardlopen is leuker dan alleen. En goede begeleiding is belangrijk. Heb jij goede voornemens om voor de eerste keer te gaan hardlopen of wil je weer opnieuw starten? Doe dan mee met de clinic van Loopgroep De Lutte, die begint op 29 maart a.s.

Stok achter de deur

Vanwege de onverminderde belangstelling voor hardlopen organiseert Loopgroep De Lutte weer haar jaarlijkse succesvolle clinic. Deze clinic is voor iedereen. Man, vrouw, dik, dun, jong of oud. Heb je nog nooit hardgelopen en wil je graag beginnen? Of liggen je hardloopschoenen alweer veel te lang onder in de kast? Kom in actie, doe mee en meld je aan!

Hardlopen is gezond en ontspannend. Samen hardlopen is gezellig en een “stok achter de deur” helpt. Onder deskundige begeleiding van enthousiaste trainers wordt er op een verantwoorde manier naar de 5 kilometer toegewerkt. Dit wordt feestelijk afgesloten met deelname aan de 5 kilometer van de vernieuwde Dorpsloop op zaterdag 14 juli 2018 tijdens de Hellehondsdagen in De Lutte.  

14 trainingsavonden

De clinic bestaat uit 14 wekelijkse trainingsavonden op de donderdag van ongeveer één tot anderhalf uur.  De training bestaat uit een goede warming up, wandelen dat opbouwend wordt afgewisseld met hardlopen, waarna wordt afgesloten met een goede cooling down. Tevens krijgen de deelnemers een loopschema voor de andere individuele trainingsdagen. Dit loopschema kan ook individueel aangepast worden. De eerste 3 trainingsavonden komt er ook een stuk theorie aan bod, zoals: wat gebeurt er met je lichaam als je gaat hardlopen, kleding, schoenen, voeding en blessurepreventie.

Elke training begint om 19:00 uur bij de kerk in De Lutte. De eerste training is op donderdag 29 maart 2018. De kosten voor deelname zijn € 40,-. Dit is inclusief koffie/thee tijdens de theorieavonden en deelname aan de Dorpsloop. Aanmelden kan via onze website www.loopgroep.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yke Scholten via 06 – 22 99 15 16 of via .

Dus geef je op alleen of samen met  familie, vrienden of buren. Kom genieten van gezond bezig zijn in de prachtige omgeving van De Lutte. We zien je graag op 29 maart aanstaande!

 

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud