Vijfde editie Oldtimershow Losser

Vijfde editie Oldtimershow Losser

Op vaderdag, zondag 18 juni aanstaande, organiseert de Stichting Oldtimershow Losser de 5e editie van Oldtimershow Losser van 10.00-17.00 uur. Het is volgens de organisatie een dagje uit voor het hele gezin.

Oldtimers

Vele oldtimers zullen de revue passeren op deze dag, van trekker tot bromfiets, van auto tot stationaire motor. Ook is er een grote markt met oa. miniaturen, onderdelen en lectuur en ook een gezellig horecaplein. Naast de vele oldtimers is er ook veel nostalgisch vermaak zoals oude ambachten, tot leven verwekte personages uit het verleden, herkenbare producten uit vervlogen tijden en nog veel meer.

Dit alles rondom de nostalgische steenfabriek ‘De Werklust’ te Losser. Deze voormalige steenfabriek ademt nog steeds de sfeer van weleer uit.

Massey-Ferguson

Als thema hebben we dit jaar het merk Massey-Ferguson gekozen, we laten u op ons themaveld zien hoe dit merk door de jaren heen is gegroeid tot wat het nu is. Vele tractoren, machines en werktuigen van dit merk en aanverwante merken zoals Massey-Harris en Ferguson zijn te zien op ons speciaal ingerichte themaveld.

“Ons 5-jarig jubileum willen we ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we dit jaar extra aandacht voor de kleine bezoekers” zegt een woordvoerder van de Stichting. “Onze kinderhoek is uitgebreider dan ooit met oa. een draaimolen, dierenhoek, schminken en nog veel meer”.

De entree is 3,50 euro en voor kinderen 1,50 euro. Kijk voor meer informatie op www.oldtimershowlosser.nl.

Auteur: Peter Langela
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud