Succesvolle workshop aantrekkelijk Bloggen

Succesvolle workshop aantrekkelijk Bloggen

Een leuke, zeer verschillende groep bloggers nam woensdagavond deel aan de workshop Bloggen die Hallo Losser verzorgde in de Muchte. Onder leiding van Blog-professional Peter Langela sprak de groep over véél zaken die belangrijk zijn voor het schrijven van een aantrekkelijke blog.

Een leuke, zeer verschillende groep bloggers nam woensdagavond deel aan de workshop Bloggen die Hallo Losser verzorgde in de Muchte.

Verschillende onderwerpen aan bod

Onder leiding van Blog-professional Peter Langela sprak de groep over véél zaken die belangrijk zijn voor het schrijven van een aantrekkelijke blog. Ook de vraag ‘hoe zorg ik dat mijn blog gevonden wordt’ was voor de deelnemers erg interessant.

Deelnemers met ambitie

Veel van de deelnemers hebben de ambitie om hun eigen visie en ervaring te delen vanuit hun eigen bedrijfswebsite. Een aantal heeft daarmee al ervaring opgedaan.

De avond was succesvol: alle deelnemers gaven aan dat zij zinvolle nieuwe inzichten hebben opgedaan waarmee zij hun eigen blogkwaliteiten verder kunnen vergroten.

Een aantal reacties:

  • De workshop zet mijn creativiteit aan het werk
  • Gaaf om te zien welke tools je gebruikt
  • Nooit nagedacht bij de vindbaarheid en zoektermen – zeer waardevol
  • Fijn om een structuur te hebben. Nu nog durven… dat vind ik wel spannend
  • Ik merk dat het heel anders is dan voor een magazine schrijven! Het moet goed leesbaar zijn op een klein schermpje.
  • Ik ben verbaasd over de onderzoeken die laten zien hoe snel de impact van bloggen stijgt
  • Het was voor mij een dikke vette Eye Opener dat ik mijn nieuwsbrief kan gebruiken om mensen naar mijn Blogs te krijgen in plaats van omgekeerd – dat ik écht bewust na moet denken over hoe ik mijn Social Media kanalen goed gebruik!

Deelnemers gaan Bloggen op Hallo Losser

Hallo Losser biedt de deelnemers aan de workshop de mogelijkheid om binnenkort een blog op Hallo Losser te plaatsen. Let dus op, want u ziet ze hier verschijnen!

En nu: u?

Omdat de workshop goed ontvangen is verzorgt Hallo Losser – voor u? – binnenkort een tweede sessie. Twijfelt u over deelname? Mail Peter in ieder geval hier voor meer informatie!

 

 

Auteur: Wibo Haverkate
Geplaatst in: Archief, Blog, Dorpsproat, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud