Spetterend feest voor vrijwilligers

Spetterend feest voor vrijwilligers

Donderdag aan het eind van de middag stroomde de tent op de Vicarystraat vol. Ondanks de hoge temperatuur hadden veel vrijwilligers gehoor gegeven aan de uitnodiging van Maartenstede om de vrijwilligersfeestje mee te maken.

Vrijwilligers belangrijk

Marijke Bijen sprak de gasten toe en benadrukte nog eens hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een dergelijke organisatie. Wim Pothoven trad met verve op als spraakstalmeester. De organisatie, in handen van de Stichting Losser Sociaal, heeft alles uit de kast gehaald om er een spetterend feest van te maken. De aftrap werd gedaan met een wervelende show van de Oberkrainer uit Overdinkel.

Vervolgens werd het zeer goed verzorgde warme buffet aangesproken. De Andrew Sisters gaven een show waarbij het kippenvel op de armen verscheen. Nostalgie van de bovenste plank. Erwin Berger van ’t Spoortje kreeg het voor elkaar om de polonaise te laten lopen. Er was een geweldige bandparodist. Hazes lookalike Martin Ankoné bracht de stemming naar nog hogere sferen. Merel verscheen in een heel opvallende en erge mooie outfit. Een swingende tropicalshow viel haar ten deel. De dansvloer stroomde vol. Kortom zeer geslaagd en alle lof voor Losser Sociaal.

Huldiging

Maar liefst 11 mensen werden in het zonnetje gezet vanwege hun langdurige vrijwilliger schap. Voor de 12,5 jaar betroffen dit: Gerard Zuithof, Gerard Kienhuis, Gea Smudde, Gerrie de Vries, Toos Willems, Truus Roesthuis, Emmy Timmerman, Gea Siemerink en Hennie Noordkamp. 25 jaar jubileum: Dinie Douwma en Mary Veldhuis.

Hoge temperatuur

Inderdaad temperaturen met tropische waarden. Een tent leent zich juist dan voor een dergelijk feestje. De voorwant was verwijderd en aan de achter- en zijkanten waren enkele panelen verwijderd zodat de wind als het ware de temperatuur controleerde. Het was er bijzonder fijn vertoeven. Deze start belooft nog wat voor de komende 3 dagen.

 

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud