Seniorencarnaval daverend succes

Seniorencarnaval daverend succes

Zondagmiddag 19 februari 13.00 uur. Café ’t Spoortje loopt vol. Ruim 250 senioren maken zich op voor het carnaval. Door de aanpassing van de tafels is er meer ruimte voor de bezoekers en kunnen de kelners hun drankjes zonder problemen uitserveren. De Martini wichter bijten het spits af en brengen gelijk al een carnavaleske sfeer.

Buut

Niemand minder dan onze eigen Losserse Jan Riesewijk volgt dan met een buut. Hij doet dat zo verschrikkelijk goed. Heeft de lachers gelijk op de hand en tranen van vreugde rollen over de wangen. Op een leuke manier neemt hij iedereen op de hak tot grote hilariteit van de aanwezigen.

Nog meer artiesten

Er volgen nog vele artiesten, waaronder Merel Gerritsen van Merel Events, de Mini Martini wichter, en Erwin Berger met zijn Amsterdamse volksliederen. De muzikale rode draad werd door Gert Ekkelboom en diens zoon Gerben verzorgd.

Paul Hendriks

Paul Hendriks, een van de mede organisatoren stak zijn enthousiasme na afloop van het seniorencarnaval niet onder stoelen of banken. “Een geweldige middag die zijn weerga niet kent. En het is fantastisch dat zoveel vrijwilligers hier belangeloos aan hebben meegewerkt. Ook de medewerking van de beheerders van ’t Spoortje is van een gigantische grote en warme kwaliteit. En dat Erwin Berger van ’t Spoortje zoveel stemming bracht met zijn Amsterdamse volksliederen is een onvergetelijk moment op zo’n middag. En natuurlijk de financiële bijdrage van Ferdi de Boer van de opbrengst van zijn oude metalen. Hij en alle anderen maken het mogelijk om een feest als dit, voor deze bevolkingsgroep te organiseren.” Natuurlijk kwamen de Losserse hoogheden nog even om de hoek kijken om hun steentje bij te dragen.

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Evenementen, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud