Jonkheer Niek en Jonkvrouw Maaike de nieuwe jeugdhoogheden van de Daore Trappers

Jonkheer Niek en Jonkvrouw Maaike de nieuwe jeugdhoogheden van de Daore Trappers

Tijdens het zeer druk bezochte Daore Blaag´n Bal in café ’t Raedthuys, de residentie van de Daore Trappers, werden de jeugdhoogheden voor 2017 gepresenteerd. Na een gedegen voorbereiding door de jeugdcommissie van de Daore Trappers, werden iets na 15.30 uur Jonkheer Niek en Jonkvrouw Maaike gepresenteerd aan de massaal opgekomen jeugd. Jonkheer Niek zit in groep 8 van “De Saller” en Jonkvrouw Maaike zit in het 1e jaar op het TCC Losser.

 “Met ons als duo voorop, wordt het carnaval helemaal top!”

De beide hoogheden konden direct de polonaise opstarten en daarna de eigen proclamatie voorlezen waaruit bleek dat ze er voor de jeugd in Losser een geweldig feest van willen maken onder het motto “Met ons als duo voorop, wordt het carnaval helemaal top!”. Ook Prins Patrick 1 van de Gaffel Aoskes en zijn adjudanten waren van de partij en liepen enthousiast in polonaise mee. Na het uitreiken van de onderscheidingen mochten de eerste jeugdhoogheden van de vereniging zich laten bewonderen door de leden en belangstellenden.

Foto’s: Justin Visser Fotografie en CV De Daore Trappers

De vrolijke middag werd tot genoegen van de vele kinderen opgeleukt door optredens van de Vennewichter, de Mini Martini Wichter, Zumba Kids, ballonnenclown Carlo, DJ Mike en lekkere versnaperingen.

Ook dit jaar kon de organisatie tevreden terugkijken op een zeer geslaagd Daore Blaag´n Bal.

 

 

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud