Gert Ekkelboom en vrienden treden op in de koepel

Gert Ekkelboom en vrienden treden op in de koepel

Na een korte zomer(vakantie)stop wordt het programma van de stichting ‘Muziekkoepel Overdinkel’ vervolgd. Op maandag 28 augustus staat een oude bekende weer op de planken van de muziekkoepel. ‘Gert Ekkelboom Duoband’ is al jaren een vaste gast van de koepel en trekt vele bezoekers en fans.

Duoband

Dit jaar dus als Duoband, met Han Arfman. Deze rasechte muzikant speelt de saxofoon en de klarinet als de beste en verzorgt tevens met Gert de zangpartijen. De  familie Ekkelboom is een muzikale familie. De vader van Gert was in zijn tijd een bekende muzikant; samen met zijn broer Jaap speelde hij als beroepsmuzikant in de beroemde band ‘Sang und Klang’.

Gert’s zoon 

De appel valt dus niet ver van de boom, ook in het geval van Gert’s zoon Gerben. Hij zal tijdens het optreden in de koepel ook van de partij zijn met de trompet. Gert Ekkelboom treedt al meer dan twintig jaar op bij huwelijksfeesten, verjaardagen, recepties, dansavonden en in hotels en vakantieparken. Hij is te bewonderen in de ‘onemanband’, als duo en als partyband.  Hij heeft een breed repertoire met een zeer gevarieerd muziekaanbod. Naast alle tophits speelt hij ook dance-classics, Nederlands- en Duitstalige muziek. Zij staan garant voor een swingende en gezellige avond. Het concert van deze Overdinkelse rasmuzikant en zijn (muzikale) vrienden begint om 19.30 uur.

 

 

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud