Voorstellen Hofchauffeur Arjan

Beste carnavallisten van Losser en omgeving!

Beste carnavallisten van Losser en omgeving!

Graag stel ik mij aan jullie voor, ik ben Arjan Boers, 30 jaar jong en zeer betrokken bij het Losserse carnaval. Van kinds af aan ben ik al actief bij CV de Nachtülkes. Bij deze zeer gezellige en laagdrempelige vereniging ben ik actief als  wagenbouwer en zit ik in de feestcommissie. Bij het overkoepelende carnavalsorgaan de Gaffel Aöskes ben ik actief in de activiteitencommissie. Deze zeer gezellige commissie verzorgd o.a. de op en afbouw van het Sterrengala en de bardiensten in het Aöske, onze fraaie kantine bij het loodsencomplex.

Als timmerman ben ik met veel plezier werkzaam bij Noaber Bouw in Borne. Gelukkig heb ik ook nog tijd voor andere hobby’s buiten werk en carnaval. Zo ben ik alweer 13 jaar lid van de Losser Böggelrieders en Daansers waar ik naast het fietsen en dansen, actief ben als bestuurslid en in de Technische Commissie. Elke donderdag komen we met een groepje fanatieke Böggelheren bij elkaar om de Böggelfietsen en de smederij en Böggelschuur te onderhouden.

Verder ben ik een van de oprichters van de Trekkertrek Penninkskotten, waar ik in de horecacommissie zit. Samen met vrienden jaarlijks een dergelijk evenement te helpen organiseren geeft mij veel voldoening. Autorodeo is nog weer een andere hobby van mij.

Maar in de wintermaanden is het voor mij volop carnaval, een prachtig feest zoals dat hier in Losser gevierd wordt. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen Bob Volmer mij vroeg om Hofchauffeur te worden. Hoewel ik in het 5e jaargetijde graag een glaasje bier drink, ga ik in 2016 graag als Bob door het leven. Het is niet alleen een eer onze Prins van Losser met gevolg rond te mogen rijden, het is ook een hele mooie manier om het carnaval en het Prinsenschap van Losser op een hele andere manier mee te mogen maken. Er komt veel meer bij kijken dan menigeen denkt, daar kunnen we in Losser  alleen maar respect voor hebben.

Tot ziens in de Carnaval, ik hoop dat we er een prachtig seizoen van mogen maken! Graag sluit ik af met de lijfspreuk van onze Hoogheid Prins Marcel III:

Wie hebt nen besten moat!

Met carnavaleske groet,

Hofchauffeur Arjan

 

Auteur: Jack Scholtens
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud