Een unieke vakantiebeleving met persoonlijk reisadviseur Manita de Kinkelder-de Roo

Een unieke vakantiebeleving met persoonlijk reisadviseur Manita de Kinkelder-de Roo

Voor je volgende vakantie weet je wat je wilt? Op reisburea of via internet zie je door de vele bomen het bos echter niet meer. Gelukkig zijn er tegenwoordig persoonlijke reisadviseurs. Zij bespreken in uw eigen vertrouwde omgeving de wensen en mogelijkheden. Manita de Kinkelder-de Roo is zo’n persoonlijk reisadviseur.

Jarenlange ervaring

Door haar jarenlange ervaring in de reiswereld zowel bij touroperators alsook als reisleidster is Manita in staat om uit de vele mogelijkheden het juiste advies te geven. Iets te vieren met de familie, een onvergetelijke huwelijksreis, een actieve stedentrip, een geweldige rondreis door Zuid-Afrika, een trip met het hele bedrijf of die unieke verre bestemming?

Manita de Kinkelder-de Roo regelt het allemaal. Manita is aangesloten bij YourTravel. Een organisatie van professionele reisadviseurs door heel Nederland. Dit betekent dat u verzekerd bent van een reisagent die is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Vakantiebeleving

Volgens Manita is vakantiebeleving het woord van nu. “Vakantie is er natuurlijk nog steeds om te relaxen. Maar mensen willen tegenwoordig meer dan alleen maar op het strand liggen. Ze willen kennis maken met de cultuur, met de natuur, of actief bezig zijn. Ze willen niet meer twee weken op één locatie zitten, maar bijvoorbeeld rondtrekken met een huurauto. Wij van YourTravel zorgen dat alle losse componenten op elkaar aansluiten, zodat onze klanten een vakantie beleven die ze voor ogen hebben.

Bovendien zijn we niet duurder dan internet of het reisbureau, maar geven we een extra stukje toegevoegde waarde.” Het kan niet anders, een reisadviseur is zelf dol op reizen. “Ik heb van mijn passie inderdaad mijn beroep gemaakt”, zegt Manita. “Sinds 25 jaar werk ik in de reiswereld als reisleidster, en heb ik een aantal jaren bij een tweetal touroperators gewerkt alsook mijn eigen inkomend tourismebedrijf gehad. Door mijn ervaring kan ik mensen uitstekend adviseren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van reizen.

Mensen kennen mij van oudsher als liefhebber van Italië en Griekenland. Maar ik regel vakanties op alle continenten. Het maakt mij niet uit, de wensen van de klant staan centraal.” Wie graag geholpen wil worden door een persoonlijk reisadviseur, kan telefonisch of per e-mail contact opnemen met Manita de Kinkelder-de Roo. Zij komt vervolgens langs voor een persoonlijke kennismaking en samen met u stelt zij de reis van uw dromen samen!

Open dag

 

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud