Mooiste etalage tijdens carnaval

De prijsuitreiking vond donderdagavond 4 februari plaats in eetcafé ’t Raedhuys.

Brilman elektro

Brilman elektro, vestiging Losser, won uiteindelijk de 1e prijs in de wedstrijd om de mooiste carnavalsetalage 2016. “Ik ben heel erg blij met de prijs. We doen al enkele jaren mee en we hebben altijd hoog gescoord, maar dit is de eerste keer dat we de beker in ontvangst mochten nemen. Het is en hele leuke actie van de Gaffel Aöskes die het mede mogelijk maakt dat Losser er tijdens de carnaval gekleurd op staat.” zegt Barry Eulderink bedrijfsleider van Brilman elektro vestiging Losser.

 

 

Tien ondernemers genomineerd

Er waren tien ondernemers genomineerd die aan het begin van de avond bekend werden gemaakt. Ondertussen werd de feestvreugde ondersteund door het dweilorkest de Tukkerbloazers en door zang van Maarten Grijsen. Later op de avond maakte Prins Marcel III bekend wie de drie prijswinnaars waren. In willekeurig volgorde gaf hij de namen Brilman Elektro Losser, Bruna Losser en Hassingsport Overdinkel. De aanwezigen en de prijswinnaars bleven nog in het ongewisse over wie nu de eerste prijswinnaar was. Uiteindelijk maakte hij bekend dat Bruna Losser de derde prijs (25 euro waardebon van CML) kreeg, Hassingsport Overdinkel de tweede (50 euro waardebon van CML) en Brilman elektro de eerste (300 euro waardebon van CML). Naast de waardebonnen ontvingen de prijswinnaars een onderscheiding van prins Marcel III. Mariola Dieperink van CML werd vanwege haar inzet voor CML gedecoreerd door de prins en kreeg ook een onderscheiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurering

De etalages werden beoordeeld op de inrichting. Zo keek men naar het carnavaleske, de sfeer met verlichting overdag en ’s avonds, muziek overdag en ’s avonds, was de etalage afgestemd op het thema van de prins en hoe zag het geheel als pand er uit. De carnavalsetalagecommissie van de Gaffel Aöskes, het bestuur CML werkgroep carnaval en de jurerende Prins met zijn college kunnen terugkijken op een geslaagde wedstrijd.

 

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud