Huldiging IJsclub Losser Talent van het Jaar

Huldiging IJsclub Losser Talent van het Jaar

Tijdens de algemene ledenvergadering van de IJsclub Losser is het Talent van het jaar bekend gemaakt. De beker gaat dit seizoen 2015/2016 naar Lara van Son.

Dit jaar heeft ze de overstap naar de klapschaatsen gemaakt en is enorm vooruitgegaan. Wie weet kunnen we nog veel van haar verwachten” aldus voorzitter Theo Holtmaat.

Ook deze avond werden er 7 leden gehuldigd in verband met het 25 jarig jubileum. Dit waren Ben Gengler, Wim Soeten, Remco Olde Heuvel, Lutwich Asbreuk, Maurice Bakker, Mathijs Dolron en Frans Wiefferink. Als waardering ontvingen zij uit handen van voorzitter Theo Holtmaat een miniatuur beeldje.

De penningmeester Chantal Grundel en het algemeen bestuurslid Johan Roetenberg zijn in verband met het aflopen van hun bestuursperiode volgens de statuten voor 3 jaar herkozen in het algemeen bestuur. Als algemeen nieuw bestuurslid en tevens jeugd coördinator van de IJsclub is Fredericke Dolron in het bestuur opgenomen.

Recentelijk zijn de zomertrainingen begonnen aan het Nilantspad te Losser. Voor jong en oud word er een divers aanbod aan trainingen gegeven. Droogtraining, Skeeler training en Fietstraining.

Voor meer info: www.ijsclublosser.nl.

Auteur: Peter Langela
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud