Echtpaar Dijkstra 60 jaar getrouwd

Echtpaar Dijkstra 60 jaar getrouwd

Ze wonen al 55 jaar aan de Wilhelminastraat in Overdinkel. 28 april waren ze 60 jaar getrouwd.

Rondrit door Twente

Zaterdag hebben ze dat met de hele familie gevierd door een rondrit door Twente te maken in een klassieke bus met als eindpunt Denekamperdijk 59. Klaas Dijkstra(84) en Coby Dijkstra-Timmerman(82). De burgemeester kwam op de koffie met een prachtig bloemstuk.

Drie meisjes geboren 

Uit het huwelijk zijn drie meisjes geboren en er zijn inmiddels vijf kleinkinderen. Hoewel Klaas vier jaar geleden een behoorlijk zware operatie is ondergaan, verkeert het echtpaar nog in goede gezondheid en zijn ze regelmatig op de fiets aan te treffen. Coby heeft nog tot afgelopen januari vrijwilligerswerk verricht in de Tiekerhook in Overdinkel. Klaas heeft ook veel vrijwilligerswerk verricht in Overdinkel. Reclameblaadjes rondbrengen en onderhoud plegen op het kerkhof.

Groot verhaal

Coby zegt dat ik geen groot verhaal in de krant mag zetten maar ze praat honderd uit over het verleden. Gezellig met koffie en gebak en burgemeester Michael Sijbom. Omdat Cobie graag puzzelt, heeft ze van de kinderen een puzzel gekregen van een oude foto van hun. Toen de burgemeester afscheid nam zei hij: “Ik zie jullie over vijf jaar wel weer voor een felicitatie van het vijfenzestig jarig huwelijk.”

 

Auteur: Ingrid Legters
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud