101-jarige in de Tiekerhook

101-jarige in de Tiekerhook

Mevrouw A. Tienkamp-van der Werff, sinds één maand wonende in het verzorgingshuis de Tiekerhook is dinsdag 10 mei 101 jaar geworden

Leek

Ze is 101 jaar geleden geboren in Leek. Ze verkeert nog in goede gezondheid. Een grote taart, bloemen en veel visite sierden de kamer in de dagopvang in de Tiekerhook. In Leek trouwde zij in februari 1940 met de gemeenteambtenaar Willem Tienkamp, die daar jarenlang Wethouder is geweest.

3 kinderen

Het huwelijk bracht 3 kinderen voort. Wim de oudste, Tineke de middelste en Jan de jongste. Omdat de kinderen verspreid over Nederland woonden en ze graag in de buurt van de kinderen wilden wonen zijn ze na de pensionering van haar man in 1995 in Losser gaan wonen. Daar heeft ze nog heel lang zelfstandig in de Leurinkshof gewoond.

 Geboorte aangifte

Ze is goed bij de tijd maar is soms wat vergeetachtig. Met een lach op haar gezicht nam ze alle felicitaties in ontvangst. Ook burgemeester Michael Sijbom kwam haar feliciteren en bracht naast de gebruikelijke bos bloemen een kopie van haar geboorte aangifte in Leek mee. Mevrouw Tienkamp was hier erg blij mee.

 

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud