Uitzonderlijk vervoer

Uitzonderlijk vervoer

Vrijdag 26 juni om 13.15 uur zwaaiden de kerkdeuren van de Gerardus Majella kerk in Overdinkel open en kwam het bruidspaar omringd door familie en familie naar buiten. De pastoor had zojuist het kerkelijk huwelijk van Britt Olde Bolhaar-Athmer en Tom Olde Bolhaar ( beiden 27 jaar) ingezegend.

De verrassing voor het bruidspaar was groot toen buiten vrachtwagens,  opleggers en een hakselaar stonden opgesteld. Voor op de hakselaar was een bankstel geplaatst waarop het bruidspaar plaats nam en werd vervoerd naar de plek waar de bruiloft wordt gehouden.

Op een vrachtwagen was de tekst: ”Alles gute zur Hochzeit” te lezen. Twee Duitse werknemers van Olde Bolhaar Eco service, een bedrijf van Tom Olde Bolhaar uit Gildehaus, waren voor de gelegenheid naar Overdinkel gekomen.

Olde Bolhaar Eco service is een bedrijf dat groenafval omvormt naar nuttige stoffen die onder andere in compost verwerkt worden. In Overdinkel is het grondverzet- en loonwerkersbedrijf Olde Bolhaar gevestigd. Onlangs is een grondverzetbedrijf in Wilsum overgenomen.” zegt Leo Olde Bolhaar. “En vanavond hopen we een prachtige bruiloft te vieren op de deel hier in Overdinkel.” 

Uitzonderlijk vervoer Uitzonderlijk vervoer

 

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud