Pasavond Openluchtspel Brueghel

Pasavond Openluchtspel Brueghel

Maandagavond 3 augustus werd de kleding gepast door de figuranten en spelers in het openluchtspel “Het huwelijk van de dochter van de Schout” dat zaterdagavond om 20.00 uur wordt opgevoerd op het Martiniplein bij de Oude Toren in Losser, in de Brueghelloods op de Pol in Losser.

Pasavond Openluchtspel BreughelBreughelkleding.

Brueghel beschikt over een breed arsenaal aan kleding uit de tijd van Brueghel. Bijna alles wat nodig is voor het openluchtspel is voorhanden. Enkele kledingstukken zoals het kostuum van de Drost Adolf Hendrik van Raesfelt tot Twickel, (burgemeester Michael Sijbom) moet elders gezocht worden.

Voor de arme blinde man (Jaap Konter) was wel kleding aanwezig. Maaike van de Pruttel (Marijke Lokhorst-Beuvink) heeft voor haar en haar kinderen de kleding zelf gemaakt. Regisseur- verteller Gerard Beuvink vond hetzelfde pak dat hij vorig jaar aan had.

Vakantie.

In verband met de vakantie konden niet alle deelnemers aanwezig zijn. Voor hen komt een extra avond. Er volgt nog een instructiedag en een generale repetitie in en om de ruimte van de repetitiegelegenheid van de Rommelpot.

Pasavond Openluchtspel Breughel Pasavond Openluchtspel Breughel

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud