Koninklijke onderscheiding voor Bep Hulshof

Koninklijke onderscheiding voor Bep Hulshof

Vanwege haar tomeloze inzet voor de medemens op het gebied van onder andere regio coördinator/bestuurslid MS Patiëntenvereniging, mede-oprichtster en initiator van de MS Ketenzorg Twente, begeleider van de Stichting Leendert Vriel Noordoost Twente en medewerker hospice Oldenzaal is Bep Hulshof bevorderd tot Ridder in de orde van oranje Nassau.

Koninklijke onderscheiding voor Bep HulshofBurgemeester Michael Sijbom spelde haar vandaag, donderdag 4 juni in de fraaie tuin van Hotel-Restaurant het Twentse Ros in de Lutte de bijbehorende versierselen op. Bep was zwaar verrast toen ze niets vermoedend de tuin van het Hotel-Restaurant in liep en zo’n groot gezelschap aantrof.
 
Toespraal burgemeester.
 
Een gedeelte uit de toespraak van de burgemeester: “Beste Bep Hulshof, een moeilijk besluit was het om te stoppen met de MS patiëntenvereniging. Jouw inzet was van bijzondere klasse. Jouw betrokkenheid ongekend. Jouw zware verantwoordelijkheidsgevoel gecombineerd met een groot organisatietalent maakt je tot de droom van iedere vereniging. En zowel Leendert Vriel als de MS-patiëntenvereniging hadden dat geluk. En met name de vele patiënten. Of je nou stervende bent of lijdt aan die chronische ongeneeslijke ziekte MS, de behoefte aan menselijkheid en begrip, aan warmte en een luisterend oor is groot. Jij gaf dit vanuit je hart.
 
Voor al dit werk heeft het Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander behaagd je te bevorderen tot ridder in de orde van oranje Nassau, waarvan je reeds eerder tot lid was benoemd. Aan mij de eer je deze onderscheiding uit te reiken.”
 
Koninklijke onderscheiding voor Bep Hulshof
Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud