Hockey Club Losser is opgericht

Hockey Club Losser is opgericht

Hockey Club Losser (kortweg HCL) timmert goed aan de weg. Hierbij een korte update van de stappen die zij hebben genomen of binnenkort gaan nemen:

Inschrijving bij de notaris

Vrijdag 20-2-2015 was het dan zover, de akte is bij de notaris ondertekend. HCL is officieel opgericht en Losser is een club rijker. Ondertussen heeft de club 68 leden en dat is een mooi begin!

Project 10.000

Sommigen hebben er al wat over gehoord en gelezen. Dit is een project die HCL 10.000 heeft genoemd omdat ze 10.000 flyers laten bedrukken, die we met Spotta laten bezorgen in Glanerburg-Glane-Overdinkel-Losser en de Lutte. 10.000 huishoudens krijgen dan deze flyer in de bus. Deze flyer aktie is mede mogelijk gemaakt door webprint.nl – Zwemschool Sia – Mooi & Mooier by Manon Damhuis – Bart Olde Boerrigter hockeytraining – ’t Readthuys – Jumbo Andre de jong – Notariskantoor Poppinghaus en Golbach Sport.

7 en 14 maart

7 maart willen we met de “leden” gaan trainen in de zaal. Tijden en indeling worden nog gemaakt, hier komen we zo snel mogelijk op terug. 14 maart plannen we een derde clinic voor “niet leden”. De informatie staat op de flyer, maar is terzijnertijd ook te vinden op de facebookpagina van HCL.

Trimhockey uitje Bully

Donderdag 19 maart gaan HCL met een groep leden naar Bully om gezamenlijk een training te volgen, opgeven is nog steeds mogelijk. Tot op heden zijn er 6 aanmeldingen.

Bond veldkeuring

De bond maakt met HCL een afspraak om de velden te keuren bij KVV en AJC in Losser. Door het slechte weer is de vorige afspraak niet door gegaan en nadien is de bond vertrokken naar Leipzig voor het WK zaalhockey. De penningmeester heeft deze week weer contact met de bond gehad en wacht nog op een reactie.

Aanbieding Golbach Sport

Voor de jeugd t/m 14 jaar heeft Golbach Sport een hockeypakket samen gesteld. Deze bestaat uit: een stick, bal, bitje en scheenbeschermers voor 49.99 euro. Om gebruik te maken van de korting dient men lid te zijn van HCL.

Internetsite

HCL gaat de informatie voorziening aanpassen. Ze hebben www.hockeyclublosser.nl als domein aangevraagd en zullen binnenkort deze site gaan vullen met informatie. Ze melden wanneer deze online is.

Logo

Het logo is door de gemeente goed gekeurd en het college van B&W was blij en verrast dat HCL dit zo goed oppakt. Binnenkort vind de presentatie van het logo plaats.

Wij als Platform Losser zijn blij met het door HCL behaalde resultaat tot nu toe en hopen dat ze met dezelfde energie en inzet verder gaan!

Succes namens het Platform Losser!

Auteur: Nicky Luttikhuis
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud