CML

Foto Village

Foto Village is een bijzondere fotospeciaalzaak in het mooie Twente. Onze medewerkers barsten van de kennis en ervaring. En ze zijn ook nog eens leuk. Ja, dat zeggen we gewoon! Onze winkel is gevestigd in een monumentale boerderij, omdat we het net een beetje anders willen doen. Sfeer, inspiratie en gastvrijheid vinden we heel belangrijk. Bij ons koop je niet alleen een product, je krijgt er altijd gratis persoonlijk advies en buitengewoon goede service bij. Omdat we willen dat je met een grote glimlach weer naar buiten gaat.

Onze monumentale boerderij is wat ons betreft de perfecte plek om onze klanten te verwelkomen. Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en het prachtige buitengebied van Losser ligt om de hoek. In ons bijzondere pand zijn veel authentieke elementen bewaard gebleven. De originele houten balken laten zien dat er geleefd is en geen enkele muur is waterpas. Wat ons betreft is dit juist de charme van het pand. De combinatie van deze oude elementen en de geavanceerde producten van topmerken als Sony, Fuji en Olympus is prachtig. Een heerlijke plek om camera’s, verrekijkers of accessoires te bekijken én om inspiratie op te doen.

We maken er geen geheim van dat we trots zijn op onze Twentse roots. De welbekende Twentse gastvrijheid, het prachtige landschap en de fijne mensen maken Twente voor ons de allermooiste regio van Nederland. We maken hier dan ook optimaal gebruik van. Zo kun je onze producten testen terwijl je op een gave Doppio e-bike door het buitengebied van Losser toert. Of schuif aan in onze gezellige tuin, die we delen met restaurant De Oude Apotheek.

Een bezoek aan Foto Village levert je niet alleen nieuwe apparatuur op, maar ook een dosis nieuwe inspiratie en vooral veel goede vibes.

Contactgegevens

Adres:

Raadhuisplein 6

7581 AG
Losser
Telefoon: