Nieuws

Romee R Dahlen

Romee Dahlen

Mijn mijn achternichtje uit Losser woont in Noorwegen en zij kan waarschijnlijk Miss Noorwegen worden.

Romee R Dahlen uit Losser woont met haar ouders in Noorwegen en zij kan daar miss Noorwegen worden, terwijl zij mijn achternichtje is en daar ben ik heel erg trots op en als zij het wordt ga ik echt hysterisch van blijdschap worden of het lijkt dat Nederlandse elftal Europees of wereldkampioen wordt. 

Als zij miss Noorwegen is, is zij hartstikke bekend waar ik ook mee bezig ben om bekend te worden dan via het internet en ik vind het hartstikke leuk om tegen zo'n mooie meid te strijden van wie word het bekendst. 

Uiteindelijk is mijn wens om samen met haar de familie op de kaart te zetten. 

 Om miss Noorwegen te worden moet je laten zien hoe gemotiveerd jij bent en Romee moet daarom op een aantal verschillende plekken vrijwilligerswerk doen. 

Via https://www.robinhermink.nl/romee-dahlen-miss-noorwegen/ kun je naar haar YouTube kanaal gaan en naar een pagina gaan voor het stemmen. 

Vensters: 
afbeelding van Robin Hermink

Door: Robin Hermink

Ik ben een spastische jongen. Ik heb een eigen website genaamd: www. robinhermink. nl.  Meer heeft een mens niet nodig. Als u onder een artikel mijn website adres leest moet u links op mijn foto klikken dan komt u op mijn persoonlijke pagina van Hallo Losser.   Daar werkt mijn website adres als een