Nieuws

Burgerforum op lijst Provinciale- en Waterschapsverkiezingen

Dinkel achter de Pol

Burgerforum neemt als "Samen Lokaal Twente "deel aan de provinciale verkiezingen en als Algemene Waterschaps Partij (AWP) Vechtstromen deel aan de waterschapsverkiezingen.

Provinciale verkiezingen :  Samen Lokaal Twente

Gisteren is Samen Lokaal Twente gelanceerd die meedoet aan de provinciale verkiezingen als hét sterke geluid vanuit Twente. De regio Twente bindt ons en maakt ons samen sterk. Er is nog veel te doen, met name op dossiers waar de provincie over gaat of een grote stem in heeft, zoals o.a. de energietransitie (windturbines), stikstofbeleid, openbaar vervoer. Daarom werken wij als lokale partijen uit Twente samen.

Vanuit Losser heeft Harold Sligman meegeschreven aan het verkiezingsmanifest. Zowel Harold Sligman als Lies ter Haar van Burgerforum staan als lijstduwers, respectievelijk op plek 8 en 10 van de lijst. Het manifest sluit aan bij waar Burgerforum voor staat en staat haar lokale functioneren op geen enkele wijze in de weg.

https://samenlokaaltwente.nl/

Waterschapsverkiezingen : Algemene Waterschaps Partij (AWP) Vechtstromen

Daarnaast zijn leden van Burgerforum ook te vinden op de lijst van de Algemene Waterschaps Partij (AWP) Vechtstromen. Ton Lowik op een verkiesbare 4e plek en Martha Horstman steunt de lijst met haar plek 6.

Ook AWP-Vechtstromen staat los van de gevestigde landelijke politieke partijen. Dat geeft ruimte en vrijheid om te handelen in het regionale belang. Op het gebied van water, zowel waterbeheer als waterkwaliteit, staan we voor grote uitdagingen. Daarom wil Burgerforum ook op dit gebied graag haar steentje bijdragen, want niets doen is geen optie! Vechtstromen – AWP Nederland

https://awp.nu/waterschappen/vechtstromen

Vensters: 
afbeelding van Nieuwsredactie Hallo Losser

Door: Nieuwsredactie Hallo Losser