Meer heeft een mens niet nodig

Even voorstellen: Ik ben een spastische jongen. Mijn wens was altijd om een eigen website te hebben. Daarom heb ik deze zonder studie gemaakt om te laten zien wat ik allemaal te bieden heb. Op mijn website kan jij ook gratis gaan adverteren via info@robinhermink.nl of via mijn contactformulier. Dan komt jou advertentie als bericht op mijn website. http://www.robinhermink.nl

Ik zou het leuk vinden als mensen een berichtje op mijn website achter laten. Mijn website mag zonder mijn toestemming gedeeld worden en ik word altijd hartstikke blij wanneer mensen mijn website delen of overal op het internet linken dan word mijn bereik steeds groter.

Veel kijk plezier.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid