Kunst Cultuur Historie

Voorbij het Smokkelpad | Deel 10

Voorbij het Smokkelpad

Voorbij het Smokkelpad is een fictief verhaal dat zich afspeelt in de gemeente Losser. Het verschijnt iedere week in delen. Lees exclusief op Hallo Losser het laatste deel van het verhaal in een exclusieve versie.

Voorbij het Smokkelpad

Lees het volledige verhaal via de volgende link: http://issuu.com/vincentjongman/docs/voorbij_het_smokkelpad2 

afbeelding van Vincent Jongman

Door: Vincent Jongman

Vanuit Overdinkel schrijf en fotografeer ik al vrijwel mijn hele leven, met als grote inspiratiebron het mooie Twente. Naast schrijven, fotografie en fotobewerking ligt mijn passie bij de bouw, vooral gericht op de architectuur. Na mijn studie Bouwkunde en (bouw)Technische Commerciële Bedrijfskunde afgesloten te hebben, studeer ik nu Construction Management and Engineering aan de UT.