Sociale Kaart

Fundament Mantelzorg

Huishouden en wonen

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Fundament Mantelzorg
Fundament Mantelzorg: Eén op de vier mensen in Nederland is mantelzorger. Als mantelzorger sta jij klaar voor een ander die zorg nodig heeft door bijvoorbeeld een ziekte, beperking of verslaving. Je helpt bij dagelijkse dingen zoals aankleden, het huishouden, verzorging of door er gewoon te zijn. Het zorgen voor een naaste doe je uit liefde, maar kan soms ook stressvol en veeleisend zijn en zo ook effect hebben op jouw eigen gezondheid. Wij streven in de gemeente Losser naar een samenleving waarin mantelzorgers gezien en gehoord worden en op een gezonde manier voor hun naaste kunnen (blijven) zorgen.
Wat biedt deze organisatie u?
Voor wie? Mantelzorger ben je wanneer je meer dan 8 uur per week en langer dan drie maanden voor een naaste moet zorgen of je er zorgen over maakt. Dit kan gaan om een partner, ouder, kind, of familielid, maar ook om vrienden of buren. Ook kinderen (4-21 jaar) kunnen (jonge) mantelzorger zijn, bij hen draait dit om het zorgen voor of het zorgen maken over een gezins- of familielid. meer weten: Bel of mail met Jannet Huisman of Wesley Elfers (jonge mantelzorgers) op telefoonnummer: 053-5369400 of mail naar j.huisman@fundamentlosser.nl of jmzlosser@fundamentlosser.nl.
Hoe kunt u zich aanmelden?
Kijk op de website voor de contactpersonen voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Contactgegevens

bezoekadres

Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser
Telefoon: 
053 536 9400