Nieuws

Wietkwekerij ontdekt in Overdinkel

Op maandagavond heeft de politie in Overdinkel een wietkwekerij aan de Kerkhofweg ontdekt. Het leek of de woning verbouwd werd. Dit duurde al een half jaar. Een wit busje kwam af en aan vertelt een buurtbewoner.

De politie ging maandagavond rond half zeven polshoogte nemen na een melding. De politie belde aan en werd de toegang geweigerd. Een man sloeg op de vlucht, hij kon worden ingerekend en is afgevoerd. Deze gaf sleutels af, intussen had de politie contact met de officier van justitie die het gebeuren via de telefoon volgde. De officier gaf groen licht om het huis te betreden. Daar trof de politie drie kamers met nog kleine wietplantjes aan. De woning is intussen ontruimd. Het busje is meegenomen.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.