Nieuws

Werkzaamheden Pastoor van Laakstraat in Overdinkel

Aan de Pastoor van Laakstraat in Overdinkel start de gemeente Losser op woensdag 18 januari met werkzaamheden ten behoeve van het bouwrijp maken van het terrein voor woningkavels van het plan Geurmeij.

t kappen van bomen

Om de kavels bouwrijp te kunnen maken, is het noodzakelijk dat een deel van de Pastoor van Laakstraat op de schop gaat. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Weverstraat en de Goormatenweg.
Gestart wordt op 18 januari met het kappen van bomen. De Pastoor van Laakstraat is dan één dag dicht voor doorgaand verkeer tussen Overdinkel en Glane.

Aantal weken

Vervolgens, als de vorst weg is, wordt de Pastoor van Laakstraat gedurende een aantal weken afgesloten richting Glane in verband met rioleringswerkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Weverstraat en de Goormatenweg. De kruising Weverstraat/Pastoor van Laakstraat wordt zo snel mogelijk weer vrijgegeven. Doorgaand verkeer kan gedurende de werkzaamheden gebruik maken van een omleidingsroute. Aanwonenden blijven bereikbaar.
De gemeente heeft de firma Lansink Wegenbouw uit Saasveld opdracht verstrekt om de werkzaamheden uit te voeren.

Planning

Naar verwachting zijn de werkzaamheden medio maart 2017 gereed. Onverwachte omstandigheden en invloeden, zoals bijvoorbeeld het weer, kunnen invloed hebben op deze planning. Indien u vragen hebt over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Erik Lucas van de gemeente Losser, telefoon 06 22 867 434, email: e.lucas@losser.nl.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid