Nieuws

Vorst Barry zwaait dit carnavalsseizoen de scepter bij de Martini Kerlkes

Barry Eulderink is de nieuwe vorst van de Martini Kerlkes. Hij presenteerde zich afgelopen zaterdag tijdens het traditionele Vorstenbal en is de vijftigste hoogheid. 

Gewoon is al gek genoeg

In een bomvolle en oergezellige zaal van residentie Grand Café – Restaurant Smit koos hij Gerald Nijland tot zijn adjudant en Thijn ter Haar tot Hofchauffeur. Het kersverse duo leidt onder het motto: Gewoon is al Gek Genoeg het komende seizoen de polonaise bij de Martini Kerlkes.

Woodstock festival

Tijdens een Hippie show werd er op gepaste wijze afscheid genomen van ex-vorst Richard en zijn adjudant Chris en hofchauffeur Martijn. Nadat de ex-vorst was afgevoerd werd de zaal omgetoverd tot een heus Woodstock festival. Diverse artiesten passeerden de revu. Toen de spanning in de zaal op het hoogtepunt was, kwam de nieuwe hoogheid al hossend naar voren en bracht de zaal in extase.

De avond stond verder onder muzikale begeleiding van DJ Patrick en natuurlijk ook de hofkapel “De Anklojers”. Tevens presenteerden de Mini, Junioren en de grote Martini Wichter hun nieuwste dansen aan de vorst en adjudant en het grote publiek.

Hippie stijl

De Losserse carnavalsvereniging zal ook dit seizoen weer aan de optochten van Losser, Oldenzaal en het Duitse Münster deelnemen. Met prachtige praalwagens en een geweldige loopgroep is een ding zeker, de Martini Kerlkes vieren carnaval in Hippie stijl. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de loods van de Martini Kerlkes aan de Pol 42 in Losser.

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid