Nieuws

Start kaartverkoop Eensgezindheid

Maandag 17 oktober is de kaartverkoop gestart voor de voorstellingen van de Chr. Toneelvereniging Eensgezindheid. De data voor de voorstellingen zijn: vrijdag 11, zaterdag 12, vrijdag 18, zaterdag 19, vrijdag 25 en zaterdag 26 november. En vinden zoals gewoonlijk plaats in het verenigingsgebouw, hoofdstraat 147 te Overdinkel.

Back tot he sixties

Gespeeld gaat worden Back to the sixties, geschreven door Rien Buunk. Het stuk speelt zich af in de huiskamer van de familie Doorman. Harold en Maria Doorman hebben 1 nog thuiswonende zoon, Henk. Bovendien woont ook de vader van Maria bij hen in huis. Het lijkt erop dat Harold en zijn schoonvader niet echt goed samen overweg kunnen. Verder zijn er nog de huisvrienden, Suzan en Frits Buurman. Een buurvrouw die bij de politie werkt, en een huisarts. De zaal gaat open om 19.00 uur en het doek om 20.00 uur. In de pauze is de gebruikelijke verloting, kosten 0.50 per lot. De opbrengst van deze verloting wordt gebruikt voor de diverse benodigdheden op en rondom het toneel. En om de prijs van de toegangskaartjes zo laag mogelijk te houden. Want dat is iets waar de leden en het bestuur erg op toezien, dat de voorstellingen voor iedereen toegankelijk moet zijn, een gezellig en betaalbaar uitje voor het hele gezin.

 

Hoe kunt u aan kaartjes komen

Door te bellen met de reserveerlijn 0638718345. De kaartverkoop start op maandag 17 oktober om 15.00 uur tot ongeveer 20.00 uur, dit in afwachting van hoe lang de telefoon blijft gaan. Dus probeer rustig nog een paar keer te bellen als u er niet door bent gekomen.

Op de daaropvolgende dagen kunt u de reserveerlijn bellen tussen 18.00 en 20.00. Op andere tijdstippen kunt u ook wel proberen te bellen, maar dan kan het zijn dat u niet meteen te woord word gestaan. De dames van de kaartverkoop moeten namelijk ook nog werken. Ze zullen proberen om u dan terug te bellen, of anders probeert u het nog een keer.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.