Nieuws

Dinkel- en Canicross AV Iphitos

Zondag 12 februari  is het weer zover.  De tweede Dinkelcross en  de jaarlijkse Canicross in de Zandbergen te Losser. Vooral de Canicross beloofd weer een spektakel te worden.

CANICROSS

Vind je hardlopen met je hond leuk? Doe dan mee aan de Canicross. Hardlopen met de hond waarbij je wordt voortgetrokken door de hond. Een unieke sportwedstrijd in Twente mogelijk gemaakt bij de AV Iphitos in Losser.  Er zijn twee afstanden, te weten de 5 km om 12.45 uur en de 2,5 km om 13.30 uur. Om deel te kunnen nemen hoef je geen lid te zijn van een vereniging. Lees wel even de voorwaarden (belangrijk) op de website av-iphitos.nl/canicross.

 

DINKELCROSS

Vanaf 10.00 uur kan er gelopen worden bij de 2e Dinkelcross in dit winterseizoen.  Het parcours in de Zandbergen is uitdagend, zwaar maar erg mooi en geeft veel voldoening aan de deelnemers. De volgende afstanden staan op het programma: 10,  5,  2,5 en 1 km. Deze laatste is voor jeugd tot 12 jaar. De eerste start is om 10.00 uur. Inschrijven is nog mogelijk en kan via inschrijven.nl . Inschrijving op de wedstrijddag kan vanaf 09.00 uur tot een half uur voor aanvang  van de te lopen afstand.  Voor overige informatie (ook de starttijden per afstand) kijk even op de website av-iphitos.nl.


 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid