Nieuws

Dames Losser met 8-5 kopje onder bij VZ&PC

De waterpolodames van Losser hebben afgelopen zaterdagavond in Vriezenveen niet kunnen winnen van VZ&PC. De 8-5 nederlaag was terecht, maar er had misschien toch wel iets meer in kunnen zitten voor ZC Losser.

Smal bad

In het smalle Vriezenveense bad hielden de beide ploegen elkaar goed in evenwicht. De beide verdedigingen hadden de overhand. VZ&PC wist in de beginfase de 1-0 te scoren, en pas aan het einde van de 2e periode scoorde Losser middels een man meer de gelijkmaker. In de derde periode werd het verschil gemaakt.

De Losserse trainer Rudie Damhuis hier over: “Een paar persoonlijke slordigheden en scheidsrechterlijke fouten brak onze weerstand, maar door hard werken kon de goede lijn later weer worden opgepakt”. De achterstand was halverwege de laatste periode opgelopen tot 7-3. Door het harde werken werd inderdaad veerkracht getoond, maar het was niet genoeg om een goed resultaat mee te nemen uit Vriezenveen. Wat wel weer positief gezien kan worden is, dat wederom de jongere spelers meer tot scoren komen. Nu tekenden Manon Korfage en Jetske Gielians beiden voor 2 doelpunten. Het 1e doelpunt werd gescoord door Mariëtte Nijhuis.

 

Tussenstanden: 1-0, 1-1, 5-2, 8-5.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid