Nieuws & Agenda

Jongens en meiden voetballen voor schoolkampioenschap Losser

Op woensdag 13 april heeft de schoolsportcommissie wederom het voetbaltoernooi voor de basisschooljeugd van groep 8 uit de gemeente Losser georganiseerd. Op de velden van KVV Losser en AJC‘96 werd ’s middags gestreden om het kampioenschap van de gemeente Losser.

De kampioenen zullen onze gemeente vertegenwoordigen tijdens de Twentse voetbal kampioenschappen later dit schooljaar.

Fairplay.

Er werd door alle teams fanatiek gespeeld om de winst. Het winnen van de wedstrijden was echter niet het enige aandachtspunt van de teams en de schoolsportcommissie. De organisatie heeft ook dit jaar weer gekeken naar sportiviteit.  De fairplayprijs voor het sportiefste team was een prooi voor de Martinus A (meiden) en de BSOverdinkel (jongens).

Jongens.

Na het spelen van alle poulewedstrijden werden de finales gespeeld. De finale van het voetbal toernooi bij de jongens ging tussen de Plechelmus en de Pax Christi. In deze finale bleek het team van de Plechelmus de sterkste. Op de 2e plaats eindigde de Pax Christi, op de 3e en 4e plaats eindigden resp. de Saller en de Verrekijker.

Jongens en meiden voetballen voor achoolkampioenschap Losser

Meiden.

De finale bij de meiden is gespeeld tussen De Pax Christi en de Martinus A. Het meidenteam van de Martinus mocht zich uiteindelijk winnaar van het toernooi noemen. De 2e plaats was voor de Pax Christi. Op de 3e plaats is de Verrekijker geëindigd en de 4e plaats was voor de Saller.

De organisatie kijkt erg tevreden terug op een fair en goed verlopen toernooi. Daarbij willen we K.V.V. Losser en AJC’96 bedanken voor de ondersteuning bij dit toernooi, dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de vrijwillige inzet van deze verenigingen!