Nieuws & Agenda

Dames Losser belonen zichzelf niet

Afgelopen zaterdagavond hebben de Losserse waterpolodames in het eigen Brilmansdennen met 6-8 verloren van VZ&PC uit Vriezenveen.

In de uitwedstrijd eerder dit seizoen werd nog met 11-1 verloren van de nummer 3 van de ranglijst. De opdracht vooraf was om in ieder geval revanche te nemen. Dat leek ook te gaan gebeuren. Met een geweldige discipline werden de verdedigende opdrachten uitgevoerd, in de eerste 2 periodes konden de gasten niet scoren. Losser kreeg wel een aantal aardige kansen, maar scoorde er slechts 2x uit. In de 3e periode kam ook VZ&PC op het scorebord. Via een 4-2 tussenstand werd het na de derde periode 5-4. De Vriezenveense ploeg zette daarna een tandje extra bij, wat resulteerde in een 5-6 voorsprong met nog 4 minuten te spelen. Losser probeerde aanvallend ook wat extra te geven, maar miste een aantal kansen op de gelijkmaker. Zoals vaak in sportwedstrijden valt dan het doelpunt aan de andere kant. VZ&PC kon in de laatste minuut zelfs de score uitbouwen naar 2 verschil: 6-8.

De Losserse dames kunnen terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd, maar zagen zich niet beloond worden met punten.

Tussenstanden: 1-0, 2-0, 5-4, 8-6.

Doelpunt Losser: Monique Velthuis 3, Lisette Bouwhuis 2 en Manon Korfage.