Agenda

Wandeling landgoed Meuleman

dinsdag 18 augustus 2015 13:30

O.l.v. kenner Theun Hulshof die opgegroeid is op het landgoed al wandelend kennismaken met het unieke gebied.

Onder leiding van Theun Hulshof, geboren en getogen op Landgoed Meuleman, worden er in de zomermaanden wandelingen georganiseerd over het prachtige landgoed. Op een laagdrempelige manier maakt u kennis met een bijzonder landgoed. Het landgoed, gelegen bij het Lutterzand, is eigendom van de familie Scholten- Hulshof. Hulshof is zelf beheerder van feestlocatie Erve Beverborg op het landgoed.

Als geen ander kent Theun het Meuleman en neemt de deelnemers mee op een prachtige route van ca. 8 km. U komt op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, waaronder een schitterend heideveld. Hij is geen natuurgids maar kan de wandelaars wel de mooiste plekjes laten zien en vertelt met passie over het landgoed; hij kent de bijzondere plekken als geen ander! Ook is er tijdens de tocht een bezoek aan het Jan Wesselinkhoes en/of Erve Beverborg.

Onderweg is er koffie met lekkers en ambachtelijke soep. Vertrek: 13.30 uur bij Erve Beverborg, Lutterzandweg 15 in De Lutte Reserveren en kaartverkoop: VVV De Lutte-Losser-Beuningen, tel: 0541-551160. Meer informatie: www.vvvdeluttelosser.nl

Locatie: 
Lutterzandweg 15 De Lutte
Organisatie: 
Erve Beverborg