Agenda

VVV FamilieFietsFestijn

zondag 16 augustus 2015 10:00

Op zondag 16 augustus start vanaf de VVV locatie Beuningen ons jaarlijks FamilieFietsFestijn, een fietstocht van ca. 38 km door het buitengebied van Beuningen.

De fietsroute een Beuninger acht (op de kaart gezien heeft de route de vorm van een 8) gaat door het prachtige buitengebied van Beuningen naar het stamcafé van Jonge Leu en Oale Grond voor koffie met iets lekkers. Door licht glooiend gebied vervolgt u de weg over landgoed het Hakenberg. Er is een stop bij de prachtige natuurcamping Olde Kottink aan de Dinkel.

De route gaat via het Beuningerachterveld en de deelnemers komen langs de mooie natuur van het Lutterzand. Ook is er onderweg een stop bij een prachtig luxe boerderijappartement, waar een kijkje genomen mag worden.

De route is ongeveer 38 kilometer, echter halverwege is er de mogelijkheid om de route in te korten tot ca. 19 km zodat het ook voor gezinnen aantrekkelijk is om mee te doen.

Na afloop is er de mogelijkheid om voor € 14,50 per persoon deel te nemen aan een driegangen diner bij café-restaurant ’t Sterrebos dat tevens het eindpunt is. Het menu bestaat uit:

  • Soep
  • Beunings stoofpotje (naar oud recept)
  • Ijs

Prijs: volwassenen € 6.00 - kinderen € 3.50 inclusief consumpties onderweg.

Telefoon: 
06-42354764
Locatie: 
Beuningerstraat 71 7588 RG Beuningen
Organisatie: 
VVV Losser