Agenda

Proeverij bij Boerderijwinkel Melk & Honing

donderdag 4 augustus 2016 13:30

In de maanden juli en augustus bent u elke donderdag om 13:30 uur van harte welkom bij Boerderijwinkel Melk & Honing voor een presentatie en een proeverij van hun biologische RauwPower zuivelproducten

Deze producten maken zij op ambachtelijke wijze in hun eigen Raw Milk Company zuivelfabriek aan de Beuningerstraat 12 in De Lutte.

Tijdens de presentatie zullen André en Tonny Mulder vertellen waarom RauwPower zuivel zo gezond is en zullen zij een video tonen waarin het productieproces te zien is. Ook kunt u de ervaringsverhalen van consumenten lezen waarin zij vertellen hoe RauwPower zuivel hun gezondheid verbeterd heeft.

Na de presentatie kunt u onze kefir, yoghurt, kefir hangop en yoghurt hangop proeven. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. RauwPower zuivel wordt door heel Nederland verkocht, dus ook als u weer thuis bent kunt u van deze heerlijke en gezonde Twentse zuivel blijven genieten. Kijk voor een actuele lijst van verkooppunten op www.rawmilkcompany.nl/winkels

Op Erve Het Hengelman (Hengelerheurneweg 2, De Lutte) kunt u dagelijks tussen 16:30 en 18:00 vanuit de skybox zien hoe de koeien gemolken worden dmv een melkrobot.

Prijzen:

€ 5,00 p.p.

Kinderen tot 10 jaar gratis

Locatie: 
Beuningerstraat 12 7587 LD De Lutte
Organisatie: 
Raw Milk Company