Agenda

Kindercarnaval & Tetterfestival CV de BokelBulkes.

zaterdag 23 februari 2019 13:30

Op zaterdag 23 februari is het weer zover. Aansluitend op de carnavalsmis van de Gaffel Aöskes. Carnaval vieren voor jong en oud. Deze dag staat ook in het teken van het 44 jarig jubileum van de vereniging.

Kindercarnaval

's Middags wordt het kindercarnaval uitbundig gevierd met alle kinderen, vriendjes en bekenden van de BokelBulkes, in onze residentie Savenije te Lonneker, Dorpsstraat 149-151.  De kinderen zullen worden vermaakt met onder andere oud Hollandse spelletjes, een echte goochelaar, en een optreden van Twirling groep Overdinkel. Het geluid is in handen van DJ Wouter.

Met het licht en geluid in handen van MDW, zal ’s avonds de zaal weer vollopen voor het Tetterfestival.

Iedere aangesloten vereniging laat zich dan door haar eigen kapel, of hofkapel Benno & de Muiters op een ludieke manier de zaal in trekken. De vereniging die hiervoor het meest briljante heeft bedacht ontvangt uit handen van een deskundige jury, de felbegeerde BokelBulkes wisseltrofee. De trofeeën zijn nu nog in handen van de Veldmuuskes en Duvels Geweld, maar of ze hem nog een jaar op de schoorsteenmantel mogen laten staan zal nog moeten worden waargemaakt.

Alle hoogheden zullen in de gelegenheid worden gesteld om de zelf gecomponeerde liederen ten gehore te brengen. Op beide momenten van de dag zal de aftrap uiteraard worden gedaan door Graaf Mathijn I en zijn adjudanten Rik en Jan Hendrik samen met hofchauffeur Mathijs. Rond 21.00 uur zal het 4e Opperkälfke aan het publiek worden gepresenteerd en worden toegevoegd aan het trio. Ook zal de best verklede man, vrouw en groep verkozen worden en in de prijzen vallen.

Aanvangstijden

De kindermiddag begint om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Een entreekaartje kost € 5,00. Dit is inclusief drinken, snoep, broodje knak en een leuk presentje. Tip! Ook leuk voor een kinderfeestje.

De officiële aftrap van het Tetterfestival is om 20:30 uur, entree € 5,00. Info en kaarten zijn ook vooraf te verkrijgen via Richard Snijders, penningmeester@bokelbulkes.nl of op de dag zelf bij de ingang van het zalencentrum Savenije te Lonneker.

Meer info over activiteiten of onze vereniging is te vinden op www.bokelbulkes.nl

Contactpersoon: 
Richard Snijders, penningmeester Bokelbulkes
Locatie: 
Savenije Dorpsstraat 149-151 7524 CH Lonneker