Agenda

Kidsday activiteiten voor kinderen

woensdag 4 april 2018 14:00

4 April  van 13.30 tot 16.00 uur start Kidsday in ’t Trefhuus in Overdinkel met een feestelijke opening. Stichting Fundament heeft in samenwerking met een aantal ouders uit Overdinkel het initiatief genomen om de activiteiten voor kinderen op de woensdagmiddag een vernieuwde start te geven.

Ideeën bus

In elke bassischool in Overdinkel is een ideeën bus neergezet zodat kinderen konden laten weten wat ze graag willen doen. Dit heeft meer dan 60 ideeën opgeleverd. Kinderen willen graag dat er meer buitenactiviteiten worden georganiseerd. Daarnaast zijn ook de creatieve (knutsel)activiteiten vaak genoemd. Deze activiteit  wordt begeleidt door vrijwilligers en ondersteund door een professionele kracht van Stichting Fundament. Het motto van de ouders is : Jouw speelplezier is onze missie. Maandelijks worden de activiteiten d.m.v. een folder op de facebooksite van ’t Trefhuus en via Stichting Fundament bekend gemaakt. De eigen bijdrage is € 1,00 per keer.

Hapjes maken

Voor de 1e keer is er een spectaculair programma bedacht:  kinderen hebben de mogelijkheid om aan allerlei spelvormen, kook- en  creatieve activiteiten deel te nemen. In de keuken kun je je eigen hapje maken, er staat een wervelwind, een stokkenvanger. Je kunt je laten  schminken, er kan een drieluik geschilderd worden en er is een ballonnenclown aanwezig. Bij binnenkomst krijg je bij betaling van € 1,00 een aftekenkaart. Hiermee kun je alle activiteiten langs.  

Locatie: 
't Trefhuus - Kulturhus Overdinkel Prins Hendrikstraat 1 7586 BG Overdinkel