Agenda

Ervaringswandeling op de magische Tankenberg

zaterdag 27 augustus 2016 10:30

De Tankenberg heeft van oudsher een magische klank. De verbinding met de Germaanse godin Tanfana (Hanneke Tanneke Toverheks), de bronnen en sprengen en ook de oeroude zwerfkeien, die her en der in het gebied zijn neergelegd.

Tijdens de wandeling worden verschillende plekken met bijzondere energieën bezocht en ervaren. De wandeling wordt ongedwongen en met humor begeleid door Peter Meijerink en Aletta Veld van De school voor holistische natuurbeleving uit Overdinkel.

De Tankenberg is hoogste berg (85,1 meter) in Overijssel en van oudsher heeft hij een magische klank. Je vindt hier veel verschillende energetische fenomenen, zoals natuurwezens, kosmische banen, plekken met aarde-energie en in- en uitstroompunten. De ervaringswandeling gaat ook langs een houtcirkel, een ‘Woodhendge’, die Peter en Aletta een paar jaar geleden hebben mogen neerzetten op een duidelijk ervaarbare energetische plek. De kosten voor de hele dag zijn € 40,--, inclusief de lunch, een picknick in de vrije natuur. Voor aanmelding en meer informatie 053-5360959 en www.geomantie.nl